3. stortest av fjellduk: Til postjegeren

Annonse

Jervens Fjellduken Hunter er rektangulær i utforming og måler 102x220 cm som vindpose. De romslige målene gjør den behagelig å ligge i selv med sovepose.

Duken er i likhet med Thermo vattert med PrimaLoft og har også samme stofftype og glidelåser. På grunn av fasongen er Hunter ideell til posteringsjakt, men også godt egnet til bruk som poncho. Det følger med pakkreim som kan brukes som belte under gange og det trengs, så ikke duken sleper bakken. Endestykker for ombygging til telt fås ikke til Hunter (kun Original, Thermo og King Size), men den egner seg også godt som tarp med målene 204x220 cm utslått. Når det kommer til vekt er Hunter med sine 1500 gram mellom Helsports X-trem og Jervens Thermo.

De løse ermene som følger med har strikk i begge ender så de ikke sklir ned. Dette fungerer greit, men for personer med lange armer kan de kanskje være litt i korteste laget, men det er en smakssak. Fordelen med strikk er at de sitter på om du vil bruke de til slakting og slippe blod oppetter armene. Hunter leveres også med nødflagg og kompresjonstrekk i tillegg til ermer og pakkreim. Hunter er med sin suverene kamuflasje og utforming et meget godt kjøp som de fleste vil være godt fornøyd med.
 
  
Karakter: 5,5 ryper
 
 
Jerven Fjellduken Hunter
Materiale: Ytterstoff; polyester med PU/Alu coating. Innerstoff; polyamid Mål: 102x220 cm Farge: Skogcamo, fjellcamo, ørkencamo, hvit og oransje Vekt: 1500 g Pris: Kr 2490,- Produsent: Jerven (tlf. 53 64 80 50) www.jerven.no
 
 
 
PLUSS:
Størrelse
Veldig bra camo
10 års garanti
 
 
 
MINUS:
Fint lite

Følg med på jeger.no for flere tester av fjellduker

Jeger 8-14

Annonse