4. stortest av fjellduk: Lettvekter

Annonse

Helsport Fjellduk Pro er en duk uten fór og består kun av et ytterstoff av polyamid PU/Alu, som for øvrig er samme stoff som i X-trem utgaven. Den store fordelen med duk uten vattering er uten tvil størrelsen og vekta.

Nettopp dette gjør at den lettere havner i sekken under jakta i stedet for på hytta, for vekt teller. Det vil i mange tilfeller være nok varme og ly for vind og regn i denne duken, og dermed unødvendig å drasse på tyngre utgaver. Størrelsen er lik X-trem med 160x115 cm som vindsekk, men også her kan duken gjørs om til poseovertrekk til å ligge i på 80x230 cm. I trekket tar den ikke mer plass enn en god håndball og det er veldig kjekt når sekken skal pakkes.

Kondens er derimot en større utfordring i denne duken og det er derfor viktig å prøve å begrense dette ved å gå seg ned før en setter seg inn i duken. Under bruk som poncho vil dette være vanskelig, men det gjelder da å lufte så godt man kan. Duken har for øvrig samme detaljer med hette og armer som X-trem. Dette, sammen med vekt, gjør at den er meget godt egnet som regnponcho. Leveres med trekk, armer, hette og nødflagg. I alt er dette et meget godt valg om du ikke sitter timevis på post i kaldt høst- og vintervær. 
 
Karakter: 5 ryper
 
 
Helsport Fjellduk Pro
Materiale: Polyamid PU/Alu Mål (bredde/lengde): 160x115 cm Farge: Skogcamo, fjellcamo og grønn Vekt: 775 g Pris: Kr 1295,- Produsent: Helsport (tlf. 72 87 83 00) www.helsport.no
 
 
 
PLUSS:
Vekt
Størrelse
Hette
 
 
MINUS:
Kondens

Følg med videre på jeger.no for flere tester

Jeger 8-14

Annonse