5. stortest av fjellduk: Nesten perfekt

Annonse

Jerven Fjellduken Mini Hunter er som navnet tilsier en liten utgave av Hunter. Med 94x186 cm er den 8 cm smalere og 34 cm kortere, og dette gjør igjen til at den oppleves som smidig å bevege seg i, og til å sitte på post i.

Den skal være laget for de under 170 cm på strømpelesten, men viser seg å fungere utmerket til oss over 190 cm også! Grunnet lengden så blir det ikke så mye stoff som subber når du beveger deg i terrenget og du kan da bevege deg litt, uten nødvendigvis å binde opp duken med pakkreima. Veldig greit ved smygjakt. Lengden er akkurat så lang at personer på 190 cm kan bruke den som posetrekk, men da blir gjerne hodet stikkende utenfor.

Mini Hunter er ellers identisk med storebroren hva gjelder stoff, glidelåser, maljer og vattering. Slitestyrken er upåklagelig og det skal godt gjøres å slite den ut. Vekta stopper opp på 1300 gram, som er samme som Jerven Thermo. Den leveres også med solid kompresjonstrekk, nødflagg, pakkreim og armer. Konklusjonen er at Mini Hunter er nær den perfekte duk, men det vil alltid være øyet som ser. Følger du Jervens anbefaling vedrørende kroppslengde vil du uansett ikke bli skuffet, men er du lenger og har mulighet til å prøve Mini Hunter før kjøp, så bør du absolutt gjøre det.
 
Karakter: 5,5 ryper
 
 
Jerven Fjellduken Mini Hunter
Materiale: Ytterstoff; polyester med PU/Alu coating. Innerstoff; polyamid Mål (bredde/lengde): 94x186 cm Farge: Skog- og fjellcamo Pris: Kr 1990,- Produsent: Jerven (tlf. 53 64 80 50) www.jerven.no
 
 
 
PLUSS:
Passform
Vekt
10 års garanti
 
 
MINUS:
Fint lite

Følg med videre på jeger.no for fler tester

Jeger 8-14

Annonse