6. stortest av fjellduk: Alternativet

Annonse

Magasinets posteringspose er ikke en fjellduk på lik linje med de andre, men er tatt med som et alternativ for postjegere. Posteringsposen er vann- og vindtett med børstet mikrofiber på ytterside, samt nettingfór innvendig for isolasjon og fukttransport.

Det er begrenset hvor isolerende et lag med netting er, men det gir uansett det lille luftlaget rundt for å begrense kondens som uansett kan komme. Siden posen er svakt isolert er det viktig å kle seg godt under. Posen er ellers utstyrt med faste ermer og hette. Ermene og hetta kan justeres med borrelås, men vi savner mulighet til å snøre igjen hetta da den kan bli litt stor, og noe åpen i halsen. I fotenden er det strikk med stramming så posen kan fint brukes som poncho. Dette virker bra og er en grei løsning ved at fotenden løftes opp til livet, og strikkene strammes til den henger oppe.

Posen er også utstyrt med en stor klaff i fanget til å dekke over våpenet, men pass på kondens på kikkert! I tillegg er det radiolomme og hempe for langpisken på skulder. Posen leveres uten trekk, men det er med belte som også fungerer som pakkreim. Har du kun brukt for ekstra ly på post mot vær og vind så kan Dovrefjell posteringspose være midt i blinken, og det er et stort pluss at den er lydløs også.
 
 
Karakter: 4,5 ryper
 
 
Dovrefjell Posteringspose
Materiale: Ytterstoff; mikrofiber og polyester. Innerstoff; polyester mesh Størrelse: One Size Farge: Grønn og camo Vekt: 1300 g Pris: Kr 799,- (grønn) og kr 895,- (camo) Leverandør: Magasinet (tlf. 32 84 99 10) www.magasinet.no
 
 
PLUSS:
Utformet for postering
Støysvak
Radiolomme
 
 
MINUS:
Begrensede bruksmuligheter
 
Se Jeger.no for fler tester

Jeger 8-14

Annonse