Bedre enn forventet

Annonse

Biltema har de siste årene startet å føre et begrenset utvalg jaktutstyr. Utstyret utmerker seg som svært rimelig, og tidligere tester av blant annet pussesett for rifle har vist at kvaliteten kan være skral så det holder.

Denne stolsekken gir et annet inntrykk. Vel er den billig og vel er den enkel, men vi er likevel en smule positivt overrasket.
Sekken har tradisjonell sammenleggbar stol og rommelig, vanntett sekkepose på 35 liter. Produsenten har klart å få plass til hele fem utvendige lommer, hvorav en ekstra stor en i front, slik at man slipper at alt pikkpakket man tar med seg slenger rundt og skaper rot i det som skulle være system i utstyret.

Skulderreimene er polstret og faktisk mer behagelige enn vi skulle trodd. Det finnes også brystreim, men ikke hoftebelte. Stolen fungerer helt greit på post eller til isfiske. Ingen superkomfort, men man slipper å sitte rett på bakken.
Dette er selvsagt ingen sekk som er god å bære når den er tunglastet, men vi synes faktisk at Biltemas stolsekk fortjener betegnelsen mye for pengene.
 
 
Egill J. Danielsen
 
 

Karakter 4
 
Biltema stolsekk
 
Størrelse, sekkepose: 35 liter Snorstramming: ja Materiale: PVC-plast Utvendige lommer: 5 stk Sittehøyde: 50 cm
Importør: Biltema (tlf: 815 32 815) www.biltema.no  
 
PLUSS:
Rimelig
Mange lommer
 
MINUS:
Enkel utførelse

(Jeger 2 2014)

Annonse