Leather man wave, testing av multiverktøy nr tre

Annonse

En bølge av verktøy

Trenger du et verktøy med mulighet for å bytte bits, kan Leatherman Wave være et godt valg. Wave er et klassisk multitool med tang hvor håndtakene brettes sammen, og gir tilgang til nye verktøy. I Wave har Leatherman ikke spart på nyttige verktøy for jegeren. Bitsholderen gjør at du kan ha med deg bits som passer til å stramme stjerneskruene på kikkertsiktet, unbrakoskruene i stokken og stille kikkertsiktet i høyde- og sideretning. Den lille bitsholderen har en syltynn flat trekker som kan være god å bruke for å fjerne skitt på vanskelige tilgjengelige steder på våpenet. Knivene er store og gode, og kan brukes til alt fra å flå til å smøre brødskiva.
De avrundede formene gjør at du strengt tatt ikke trenger læretuiet for å ha den i jakkelomma. Alle verktøy låses når de trekkes ut. Det går fint å åpne de ytre verktøyene med en hånd. Når Wave`en er lukket og du bruker et av de fire ytre verktøyene, knivene og fila, så kan grepet bli litt ukomfortabelt da ryggen på de tre gjenværende stikker litt ut av håndtaket. Utover dette er det svært lite å trekke for Leatherman Wave. Den er en bestselger. Og det er ikke uten grunn. 


Karakter 6

Leatherman Wave

Vekt: 241 gram. Verktøy: Tang med tre funksjoner. Utskiftbar avbiter for ståltråd. To kniver, én serratert. Saks. Fil for tre og metall. Diamantfil. Stor og liten bitsholder. Bits. Stor flat skrutrekker. Flaskeåpner. Boksåpner. Avisolerer. Snorøye. Leveres med lærveske.

ca. pris: kr 849,-.

+

Solid kvalitet

Detmeste av relevant verktøy

Bitsholder


Lite å sette fingeren på

Jeger 5-14

Annonse