Mislykket jakt hele dagen — så banket elgen på

Annonse

Jaktlaget hadde gått hele dagen på jakt, men ikke sett snurten av en elg på skyteavstand. Vel hjemme i kveldinga etter endt økt banket elgen like godt på vinduet til jegeren.

Han trodde knapt sine egne øyne, elgjeger Leif Skjellhaug i Skøelv. Jaktlaget hans hadde jakta hele lørdagen, men elgene dem så var langt utenfor skuddhold. Det begynte å bli mørkt og jaktlaget avslutta jakta og dro hver til sitt.

Vel hjemme i Lyshaugveien, før han rakk å kle av seg jaktklærne og før han rakk å slå på lyset, hørte Skjellhaug at det banket på vinduet.

Til sin store overraskelse så han et stort elghode klint inn i vinduet.

Søkkforspælt

– Jeg ble jo søkkforspælt. Jeg har aldri i mitt liv sett noe lignende, sier Skjellhaug.

Tross overraskelsen hadde Skjellhaug åndsnærværelse nok til å plukke fram mobilen å ta bilder, og som han ser, det er ikke vanskelig å se hva som sto utenfor stuevinduet.

– Jeg hørte helt tydelig at han sto og banket på vinduet med snuten. Det skjedde først på det ene og like etterpå på et annet vindu, sier Skjellhaug.

– Hadde jeg sittet i fred og ro og sett på TV og opplevd dette hadde jeg antakelig svimet av, ler Skjellhaug.


ELGEN BANKA PÅ:Leif Skjellhaug i Skøelv fikk seg litt av en overraskelse lørdag kveld. Denne oksekalven sto og banket på vinduet hans da han kom hjem etter en hel dags resultatløs jakt.  FOTO: LEIF SKJELLHAUG/PRIVAT

Les hele saken her (Folkebladet.no) 
 

Annonse