Stortest: Ulltrøyer -1

Annonse

Devold Wool Mesh trøya er laget av ren merinoull og den er anvendelig til så mangt. Produsenten har benyttet en ullkvalitet med 190 gram/m2 og en ullfinhet på 18,7 mikron.

Det er med andre ord en tynn og lett trøye som kan brukes store deler av året. Som navnet indikerer er det nettingstoff her, men det kombineres med vanlig tett strikk. De tette feltene er øverst på trøya, over skuldrene og på oversiden nedover armene. Resten er netting, men det er forholdsvis tettmasket så det er ikke så synlig.

Trøya har en fin utforming og et godt snitt. Den sitter ypperlig på kroppen, og kombinert med myke materialoverflater så er det ikke noe å si på komforten. Plagget er lett og luftig, og det er god fukttransport. Trøya dekker bra i nedkant og de flate sømmene er fornuftig plassert. Nederst på ermene er det brede mansjetter med passe elastikk. Som ved de fleste ulltrøyer er isolasjonsevnen god også i fuktig tilstand. Både materialer og arbeid synes å holde høy kvalitet, og ved behov så vaskes plagget 40 grader. Vi konkluderer ganske enkelt med at Devold Wool Mesh er et meget bra valg for den som ønsker en lett og luftig trøye til friluftslivets gleder.
 
 
Karakter: 5,5 reinsdyr
 
 
Devold Wool Mesh trøye
Materiale: 100 % merinoull. Farge: Sort Størrelser: XS-XXL. Pris: Kr 499,-. Produsent: Devold of Norway AS (tlf: 70 19 77 00) www.devold.no
 
 
PLUSS:
Meget bra passform
Fin allrounder
Høy kvalitet
 
 
MINUS:
Ingen nevneverdige

Jeger 10-14

Annonse