Stortest: Ulltrøyer -2

Annonse

Dobbel lykke

Devold Duo Active trøya har et ytre lag av 80 % merinoull og 20 % polyamid, og en innside av 100 % Thermo cool polyester.

Produsenten har benyttet en ullkvalitet med 205 gram/m2 og en ullfinhet på 20,5 mikron. Det betyr at dette er en middels tykk trøye, som ifølge produsenten er deres varmeste trøye sett i forhold til egenvekten. Hva angår polyesterinnslaget må vi nevne at trøya har den gode ullfølelsen vi ønsker, og det er ikke tegn til at plagsom lukt setter seg raskt, som kunststoffer kan slite med.

Trøya har en fin utforming og et bra snitt. Den sitter ypperlig på kroppen, og kombinert med myke materialoverflater så er topp komfort resultatet. Plagget virker luftig og fint, og det er god fukttransport. Trøya dekker bra i nedkant og de flate sømmene er fornuftig plassert. Nederst på ermene er det brede og passe elastiske mansjetter. Som ved de fleste ulltrøyer er isolasjonsevnen god også i fuktig tilstand. Materialer og arbeid holder høy kvalitet. Det er ingen tegn til nupping eller utpreget slitasje etter flere runder med skikkelig bruk og vask, som for øvrig skjer på 40 grader. Devold Duo Active er et meget bra valg for den som ønsker en forholdsvis lett og luftig trøye.
 
Karakter: 6 reinsdyr
 
 
Devold Duo Active shirt

Materiale: 80 % merinoull, 20 % polyamid, polyester. Farger: Sort, blå, rød. Størrelser: XS-XXL. Pris: Kr 499,-. Produsent: Devold of Norway AS (tlf: 70 19 77 00) www.devold.no
 
 
 
 
PLUSS:
Gode materialer
Meget bra passform
Bredt bruksspekter
 
 
MINUS:
Fint lite

Annonse