Stortest: Ulltrøyer -4

Annonse

En ekte klassiker

Brynje Classic Wool er et nettopp det navnet sier, et klassisk produkt vi har flere års erfaring med. Trøya er produsert av 80 % merinoull og 20 % polyamid, som skal bidra til bedre slitestyrke og optimalisert fukttransport.

Innslaget av polyamid er ikke høyere enn at de vanlige gode egenskapene som rene ullplagg besitter forringes på noen måte. Med 190 gram/m2 og en ullfinhet på 17,5 mikron så er dette tettstrikkede plagget av middels tykkelse, og det betyr at brukspotensialet er stort.

Trøya har en meget bra utforming og et godt snitt slik at den sitter ypperlig på kroppen. Kombinert med myk materialoverflate så er komforten upåklagelig. Plagget er luftig og fint, det er god fukttransport. Trøya har forlenget rygg og de flate sømmene er fornuftig plassert. Nederst på ermene, som har en korrekt lengde, er det brede, fine avslutninger med en passe elastikk. Som ved de fleste ulltrøyer er isolasjonsevnen god også i fuktig tilstand. Vaskelappen sier at trøya vaskes på 30 grader. Materialer og arbeid holder høy kvalitet. Brynje Classic Wool trøya er et meget bra valg for den som ønsker et forholdsvis lett og luftig alternativ.
 
 
Karakter: 5,5 reinsdyr
 
 
Brynje Classic Wool Shirt

Materiale: 80 % ull, 20 % polyamid. Farge: Sort, blå, marine, grønn, rosa. Størrelser: XXS-XXL. Pris: Kr 599,-. Produsent: Brynje AS (tlf: 33 18 33 00) www.brynje.no
 
 
PLUSS:
Meget bra snitt
Høy materialkvalitet
Slitesterk
 
 
MINUS:
Lav vasketemperatur

Annonse