Stortest: Ulltrøyer -5

Annonse

Tynnest og lettest

Aclima har noe for alle anledninger og her er den letteste kvaliteten i utvalget. LightWool er laget av en meget lett ullkvalitet med bare 140 gram/m2 og 17,5 mikron.

Dette er med andre ord en turtrøye som kan brukes hele året så lenge du regulerer riktig med andre plagg. Trøya er gjennomført enkel og det er logisk siden dette skal være tynt og lett. Mansjettene nederst på armene er en enkel 2-centimeters brett, og ellers er det flatlock-sømmer som er hensiktsmessig plassert. De vil for eksempel ikke gnage på skuldrene om du går med tung sekk.

Utformingen og snittet er bra og trøya føles passe romslig. Materialet har noe elastikk, og det er en lett og luftig følelse hele veien her. En fordel med den tynne tykkelsen er at det både er ypperlig fukttransport og kortere tørketid på dette plagget, kontra andre med mer tykkelse. Ullkvaliteten vurderer vi til å være meget bra, og det er således mer bruken som avgjør levetiden. Så tynt materiale tåler selvsagt ikke samme slitasje som en trøye med dobbel tykkelse, men det er et kompromiss som må vurderes før kjøp. Plagget vaskes på 40 grader. Aclima LightWool har den styrken at den alltid vil kunne brukes, uansett anledning og årstid.
 
 
Karakter: 5 reinsdyr
 
 
Aclima LightWool Shirt
Materiale: 100 % merinoull. Farge: Sort, grå. Størrelser: XS-XXL. Pris: Kr 499,-. Produsent: Aclima AS (tlf: 32 15 06 00) www.aclima.no
 
 
PLUSS:
Godt allroundalternativ
Lett og luftig
 
MINUS:
Ikke best til hardbruk

Annonse