Stortest: Ulltrøyer -6

Annonse

Fin i kulda

Krekling Shirt heter denne trøya fra Bergans sitt ullutvalg. Den er av 100 % merinoull og vi er i grenseland mellom middels og tykt undertøy da det her er 260 gram/m2.

Det tilsier en høy isolasjonsevne, samtidig som det kan bli i varmeste laget sent vår eller tidlig høst. Trøya har en forholdsvis kroppsnær fasong, noe man merker, spesielt siden trøya har såpass tykkelse. Likevel, med en god elastikk er trøya behagelig og komfortabel i bruk. Det er videre litt forlenget ryggpartiet her, og det er alltid bra. Trøya har flatlock-sømmer og på den blå utgaven er disse i kontrastfarger. Armene har en passe lengde og det er ikke så brede, men helt greie avslutninger på ermene. På brystet er det en diskret brodert logo.

Genseren har god isolasjonsevne, bra lufting og like gode fukttransportegenskaper. Som annen ull isolerer det ganske bra også i fuktig tilstand. Tørketiden følger gjerne plaggets tykkelse, så litt ekstra tid må påregnes i forhold til de letteste trøyene. Hva angår kvaliteten på materialer og arbeid så synes det å holde et godt nivå. Vår konklusjon er at Bergans Krekling er en meget bra trøye til tur- og friluftsbruk bruk når det begynner å bli kjølig.
 
 
Karakter: 5 reinsdyr
 
 
Bergans Krekling Merino Wool Midweight Shirt

Materiale: 100 % merinoull. Farge: Sort, marine, blå, lilla og rosa. Størrelser: XS-XXL. Pris: Kr 600,-. Produsent: Bergans Fritid AS (tlf: 32 25 25 00) www.bergans.no

 
PLUSS:
Isolerer godt
Sitter tett, men komfortabelt
God kvalitet
 
 
MINUS:
Ingen store ting

Annonse