Stortest: Ulltrøyer -7

Annonse

Mykt og fint

Bergans Henley er en trøye i bestefar-skjorte stilen med sin runde hals og fem knapper i halsåpningen.

Produsenten har forsterket plagget med dobbelt stofflag på albuene og trøya har også en diskret brodert logo på brystet. Det er videre enkle mansjetter med litt stretch nederst på armene. Det fungerer helt greit, spesielt når armlengden er helt i henhold. Krekling er laget av merinoull av en kvalitet på 210 gram/m2 og 18,5 mikron så den kan betegnes som middels tykk. Det betyr at den er godt egnet i store deler av året, med unntak av i den varmeste årstiden.

Trøya har en meget behagelig og myk overflate, og fasongen er akkurat passe romslig. Summen av dette blir bra komfort. Trøya har gode isolerende egenskaper, virker luftig og har gode fukttransportegenskaper. På pirkesiden må det sies at knappene i halsåpningene er litt små, så det kan være litt knoting når man skal ha de gjennom de litt trange hullene. Videre går sømmen rett oppå skulderen og det er noe man gjerne unngår for å eliminere faren for gnaging når man går med tung sekk. Plagget vaskes på 40 grader og tørketiden er helt på det ordinære. Vi synes Bergans Krekling er en fin og anvendelig trøye som passer store deler av året.
 
 
Karakter: 4,5 reinsdyr
 
 
Bergans Henley Wool Shirt
Materiale: 100 % merinoull. Farge: Marine eller grå. Størrelser: XS-XXL. Pris: Kr 700,-. Produsent: Bergans Fritid AS (tlf: 32 25 25 00) www.bergans.no
 
 
PLUSS:
Meget behagelig materiale
Bredt bruksområde
Dobbelt lag på albuer
 
 
MINUS:
Pirk på knappeløsningen
Søm oppå skuldrene

Annonse