testing av kniver nr to

Annonse

Den komplette lommekniven

Victorinox lager en hel serie med originale Swiss Army kniver. Den mest komplette av disse er nok Swiss Champ. Lommekniven har totalt 33 verktøy, og det er nesten vanskelig å tenke seg hvilken mindre reparasjon i felt denne kniven ikke takler.
Knivbladene er laget i førsteklasses stål, og det er liten sjanse for at de brekker eller bøyes når de brukes.
Kniven har tang, men denne er primært laget for å gripe med. Den er ingen avbiter.Lupen er kjekk å ha dersom du vil se nærmere på ting, eller må starte et bål uten fyrstikker. Swiss Champ kan du enten kjøpe bare som kniv eller i etui med ekstra utstyr som er kjent å ha når du drar på tur: Kompass, temperaturmåler, Maglight Soltaire lommelykt, bryne, signalspeil med hull og plaster. Bærevesken er i lær, hvor verktøyene har sine egne lommer i tillegg til kniven. 


Karakter: 6

Victorinox Swiss Champ

Vekt: 188 gram. Verktøy: Stor og liten kniv. Fem skrutrekkere. Korketrekker. Hermetikkåpner. Flaskeåpner. Syl. Pinsett. Tannstikke. Saks. Krok. Tresag. Metallsag. Forstørrelsesglass. Tang. Penn. Meisel. Neglefil med renser og fil. Linjal med verktøy for å fjerne fiskekrok. Liten tommestokk. Ca. pris: 748,-. www.victorinox.com

+

Størrelse

Mye verktøy 

Solid kvalitet

Ikke mye å sette fingeren på

Jeger 5-14

Annonse