JEGERreiser til Sør Afrika

Vakre Kwalata Wilderness Safari Lodge ligger nordvest i Sør-Afrika, ca 3,5 timer fra Johannesburg, mot Waterberg fjellene. Her, i disse frodige omgivelsene, finner man et svært rikt dyreliv med mange av de mest populære jaktbare artene. Oryx, kudu, sebra og giraff finns i store bestander, og det finnes gnu og impala i store mengder. 

Her bor man i flotte hytter i campen, og det tilbys all inclusive med alle måltider og drikke (lokale alkoholvarer) inkludert. Reiser man med familien er det mange spennende opplevelser i og rundt campen, som fiske, safari, fly varmluftsballong, ri på afrikanske elefanter eller utflukter med firehjulsmotorsykkel. Man kan også besøke en av nabocampene som driver oppdrett av hvite løver. På Kwalata bor og spiser man godt, og campen har daglig renhold av rom og vask av klær.

Nederst i denne artikkelen kan du laste ned vår reportasje fra Kwalata som sto på trykk i JEGER nr 5 - 2013.

Til Kwalata kan vi arrangere gruppereiser med andre nordmenn, og kan tilby alle reisende egne turer utenom de oppsatte tidspunkter uten ekstra tillegg.

Jakten er variert og svært spennende. De frodige omgivelsene er utfordrenden for jegerne, og mye av jakten varierer med smyging og at man spotter etter vilt fra ene fjellsiden og så smyger over dalen når man har observert dyr.

JEGER tilbyr flere ulike pakkeløsninger som inkluderer jakt, opphold og flere dyr, men man kan selvsagt også jakte fritt utfra en prisliste på de ulike trofedyrene. 

Suksessraten for normale arter som stor Kudu, Nyala eller Oryx er tilnærmet 100%, og referanser kan naturligvis oppgis dersom du ønsker å snakke med andre jegere som har vært der tidligere.

En tur til Kwalata er også utmerket for å ha med seg en ledsager, og vi tilbyr ledsagerpris fra ca kr 8000 per uke + fly, med all inclusive.

Turen varer 9 dager, men strekker seg over 2 helger slik at man "slipper unna" med 5 feriedager.
Avreise er normalt sett fredag ettermiddag fra Oslo, Gardemoen.
Flybytte i London eller Munchen med nattflyet til Johannesburg, med ankomst lørdag morgen.

Transport tur/retur Kwalata med lunsjstopp er inkludert i prisen, og første jakttdag er søndag.
Man jakter så med 2 jegere per guide hele uken til og med fredag, før man setter kursen hjemover igjen lørdag formiddag. Avgang fra Johannesburg er lørdag kveld, og man lander og bytter fly i Europa igjen søndag morgen, før man endelig lander på Gardemoen søndag ettermiddag.

All mat og drikke under oppholdet, samt lunsjstopp på veien, er inkludert. Det samme er all lokal transport, daglig renhold, daglig klesvask og feltmessig preparering av alle trofèer.

Våre JEGER-pakker:

Pakke A:
Jakt 2 jegere per guide,
All inclusive med all mat, drikke, renhold, klesvask, Transfer fra/til flyplass og lokal transport,
Inkludert 3 dyr (vortesvin, impala og gnu),
Totalt: 4200 dollar - ca 25 000 kr avhengig av dollarkurs.
 
Pakke B:
Jakt 2 jegere per guide, 
All inclusive med all mat, drikke, renhold, klesvask, Transfer fra/til flyplass og lokal transport.
Trofe etter prisliste
Totalt: 2500 dollar ,- + fly.

For bestilling eller ytterligere spørsmål; ta kontakt med Frank Bratland, frank@jeger.no, mobil 99 38 23 08

Annonse