Jaktammunisjon kommer i mange forskjellige typer. Det er viktig å velge riktig type ammunisjon til din type jakt og dine våpen. Våpenets presisjon er avhengig av god ammunisjon, enten du skyter med rifle eller hagle, og uansett hvilken produsent du sverger til.

Vi tester rifleammunisjon og haglepatroner. Vi deler også våre beste tips til hjemmelading og skriver om endringer i regelverk for jaktammunisjon jegere må vite om.

Hvilket kaliber bør du velge til storvilt? Skyter du best med en grovkalibret magnum eller med et mildere kaliber? Bly eller kobber? Vår store test av rifleammunisjon vil hjepe deg å velge riktig patron til din type jakt.

Er du på jakt etter perfekte haglepatroner, har vi en stor samleside for tester av hagleammunisjon. Vi tester treffbilde og inntrengning på patroner til hagle, og har egne tester for ammunisjon til leirdueskyting.

Ved hjemmelading er det mye å passe på, spesielt når det kommer til sikkerhet. Vi har skrevet steg for steg guider til hvordan du lader, hvordan du støper og hvilke feil du bør unngå. Vi tester alt fra billige nybegynnersett til dyre ladepresser.

JEGER tester ammunisjon, våpen og jaktklær- og utstyr kontinuerlig. Med oss holder du deg alltid oppdatert på det siste innen jakt, utstyr og ammunisjon.