JEGER gjentar suksessen fra i fjor, og viderefører fotokonkurransen i 2023, og også denne gangen kan du vinne flotte premier, med en kikkert fra Zeiss som hovedpremie.

Det var stort engasjement i 2022 på fotokonkurransen, med flere hundre bildebidrag. Det er enkelt å delta, og vi står klare til å ta imot mange nye bilder.

Hvordan bli med i JEGERs fotokonkurranse?

Du kan delta på følgende måter:

  1. Send ditt bidrag som Facebook-melding til JEGER.

  2. Del bildet via mail til konkurranse@jeger.no.

Frist for innsending til første runde er onsdag 8. mars. Bilder legges ut til avstemming på JEGER.no/jaktbilder ca. 30. mars.

Bildene skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning. Alle som skal delta, må like og følge JEGERs Facebook-side for å bli vurdert.

Oppdateringer om vinnere, premier og annet vedrørende konkurransen publiseres i magasinet JEGER og på nettsiden jeger.no.

Hva kan du vinne?

I ni utgaver framover kårer vi tre månedsvinnere som vil bli premiert følgende:

Alle premievinnere fra hver runde går videre til årsfinalen, der JEGERs fotojury kårer vinneren av en Zeiss Conquest HD 10 x 42 fra Carl Zeiss AS, til en verdi av kr 12.300.

I årsfinalen blir det også premiert ytterligere av begge juryene, i form av abonnement og andre produkter fra JEGER/ Fri Flyt.

Det å tørre å tenke nytt og være kritisk

I forbindelse med at vi går i gang med en ny konkurranse, deler JEGERs Jo Stenersen noen tips til hvordan man kan få til bedre bilder å dermed sjanse for å nå lengre.

– Jeg kunne ønsket at flere tenker nytt med tanke på vinkler, positurer, oppstilling og lignende, tipser han.

En annen ting han minner om å ha i bakhodet i forhold til konkurransen, er å se på egne bilder med kritisk blikk; legg bort personlige følelser og minner rundt bildet, for tilskueren ser bildet og ikke mer. Det vil si at han eller hun ikke ser at det er guttungens første tur på rypejakt, for eksempel.

Betrakt bildet ut fra det som det faktisk viser- for det er det betrakteren ser.

Dette er noen av bidragene fra 2022

Du kun kan stille med ett bilde i hver runde, så velg med omhu, men husk at du kan stille med ett nytt bilde i hver runde dersom du ønsker det.

Med det sagt ønskes det lykke til i ny konkurranse og ikke minst; skitt jakt!