Sashimi

Fredrik Fossekall ville fremstå som litt mer sofistikert enn resten av slekta, som nøyet seg med simpel mat som vårfluelarver og den slags.

Sist oppdatert 24. mars 2023 kl 10.00
Foto: Jo Stenersen
Foto: Jo Stenersen

Han hadde nemlig hentet impulser fra den store verden og var litt mer verdensvant; han hadde da tross alt vært en liten tur nede i innsjøen et par kilometer lenger sør i fjor sommer. Fredrik foretrakk derfor sushi til middag.

Publisert 21. mars 2023 kl 19.02
Sist oppdatert 24. mars 2023 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen