Framgangsmåten er enkel: Bla deg gjennom albumet på 43 bilder og trykk «like» på det bildet/ de bildene som du mener skal få førstepremien. Avstemmingen går fram til og med tirsdag 13. april. Stemmer avgitt etter dette vil ikke bli med i opptellingen. Klikk på albumet under for å åpne i Facebook og avgi din stemme.

Annonse

Slik blir du med i neste runde

I ti utgaver i 2021 kårer vi tre månedsvinnere. 1.premie går til det bildet som «folkejuryen» gir flest likes på JEGERs Facebook-side, og er ett års abonnement inkl. caps eller kniv. 2. premie kåres av JEGERs fotojury, og er ei Fenix-lykt fra Teno Astro eller et miragebånd fra A-tec. 3. premie er et Neverlost førstehjelpsett fra Norma.

Alle premievinnere går videre til årsfinalen, der 1.premie er ei Bergara B14 Sporter-rifle fra Norma (verdi kr 11.500) i valgfritt kal. 6,5/ .308/ 30-06. 2. og 3. premie er abonnement og bøker fra JEGER/ Fri Flyt.

Slik blir du med: Bildene skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning. Alle som skal delta, må like og følge JEGERs Facebook-side. Send ditt bidrag som Facebook-melding til JEGER eller til JEGER på epost (gir best bildekvalitet). Kun ett bilde pr. innsender kan delta i hver runde.

Frist for innsending til 4. utgavekonkurranse er tirsdag 13. april. Bildene legges ut til avstemming på Facebook ca. 5. mai.