Bli med å stem i siste runde

Fotokonkurransen er inne i siste runde for 2023, og fikk rekordmange bildebidrag. Ligger det da til rette for rekordmange stemmer?

Sist oppdatert: 27. november 2023 kl 07.00
RUNDEVINNER: Forrige runde var det Caroline Amelie som fikk flest stemmer, hvem blir den siste rundevinneren? (Foto: Caroline Amelie)
RUNDEVINNER: Forrige runde var det Caroline Amelie som fikk flest stemmer, hvem blir den siste rundevinneren? (Foto: Caroline Amelie)
Lesetid: 3 minutter

Mange innsendte jaktbilder er det som er stikkordet for årets siste kvalifiseringsrunde. De siste avstemmingene før den store årsfinalen skal nå avgis, og hva er vel bedre enn å avrunde årets fotokonkurranse med flest bidrag?

Siden vi har mange bidrag denne runden og at dette er de siste billettene til årsfinalen, åpner vi avstemmingen allerede nå. Scroll deg gjennom og få med deg forrige rundes oppsummering under fotoalbumet. Stem enkelt og greit ved å klikke på din favoritt og send inn med din mail.

JEGERs fotokonkurranse, runde 9-2023

Årsfinalen rett rundt hjørnet

Du har god tid til å bestemme deg, siste mulighet for å stemme i siste runde er 21. desember. Etter dette skal alle premierte bilder fra alle runder kjempe om den gjeve førsteplassen om å bli årets JEGER-bilde.

Der kårer JEGERs fotojury vinneren av en Zeiss Conquest HD 10 x 42 fra Carl Zeiss AS. I årsfinalen deler også folkejuryen ut flere premier fra JEGER/ Fri Flyt.

Følg med på vår nettside rundt 23. desember, da legges årsfinalen ut for avstemming og pågår fram til 1. januar 2024.

Om du var litt treg på avtrekkeren og angrer på at du ikke fant fram ditt beste jaktbilde så gjelder det å følge med neste år, kanskje kommer det nye muligheter?

LES OGSÅ: Slik tar du bedre jaktbilder

Samspill mellom to- og firbeint

Forrige runde oppsummert så var det Caroline Amelie som fikk flest stemmer hos folkejuryen, med sitt flotte bilde som viser noe av samspillet man opplever når man jakter med hund. Bildet avslører for det trente øyet at en orrhane har blitt felt, og gleden synes å være stor hos både det to- og firbeinte turfølget.

Hvem vet hvor mange timer det ligger bak og endelig lykkes. Men det vi vet er at hun stikker av med rundeseier:

– Så utrolig artig å havne øverst på pallen! Bildet representerer samspillet mellom meg og min unghund Ace, som er en ungarsk vizsla. Denne orrfuglen var hans første fall. Det var en emosjonell og morsom opplevelse som jeg aldri glemmer, forteller Caroline Amelie.

Premie i form av ett års abonnement på JEGER inkludert caps venter førsteplassen. Som alltid ble resterende pallplasser kåret av JEGERs fotojury.

Et fantastisk bilde tatt av Cicilie Jen fikk andreplassen, med jaktsuksess på rypejakt med en av framtidens kommende jegere i spissen som stolt viser fram fangsten. Tredjeplassen gikk til Rune Morten Hansen med sitt flotte landskapsbilde, som viser en fjellrypejeger som jakter etter fjellets fugl i kupert terreng, med et lite melisdryss av snø på de høyeste toppene.

Andreplassen er en praktisk og kraftig Fenix-lykt i "tommelstørrelse" fra Teno Astro AS. Tredjeplassen er et par Snowline-brodder fra Hansi AS, som sikrer tråkket seinhøstes.

Publisert 1. april 2024 kl 05.47
Sist oppdatert 27. november 2023 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
Reinsjakt
Send inn ditt beste jaktbilde

Fotokonkurransen: Ny runde og nye sjanser

VAKKERT: Stemningen kapret fotojuryen i forrige runde. Foto: Espen Emil Søreng.
Avstemning runde tre

Klart for ny avstemning

FOTOKONKURRANSE: Sitter du med et blinkskudd? Send det inn og vinn fete premier! Foto: Christer Rognerud.
Jegers fotokonkurranse

Bli med på fotokonkurranse

hare øyne jakt
Hva ser dyrene?

Øyne som ser

BLINKSKUDD: Sitter du inne med et godt bilde? Send inn og bli med. Foto: Markus D. Holmer
Fotokonkurransen

Bli med i runde tre

Orreleik
JEGERs fotokonkurranse 2024

Andre runde i fotokonkurransen

JEGERs fotokonkurranse 2024
JEGERs fotokonkurranse 2024

Kreativt bilde vinner første runde

annonse

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen