Jaktklær kommer i mange forskjellige varianter. Noen skal beskytte jegeren mot vær og vind, andre skal være lydløse og skjule jegeren for viltet. Les testene våre for å finne ut hva som holder mål når det gjelder jaktbekledning, og gjør de beste kjøpene.

Her får du også gode tips til vedlikehold av jaktklær. JEGER tester jaktklær for dame og herre, til alle jaktformer.

Vi har testet 40 jaktdresser for å finne ut om det er mulig å finne en jaktdress som passer til alle typer jakt, eller om man må kjøpe forskjellige jaktklær til hver årstid og bruksområde.

Vi har testet over 30 jaktjakker for å finne den perfekte jakka til jakt: Den skal tåle vind, vær og slitasje, ha praktiske løsninger, god hette og lommer for ammunisjon og jaktradio.

Vi har skrevet en omfattende guide til vedlikehold av Gore-Tex i vår store test av jaktbukser, og har en guide til vedlikehold av ull i testen vår av ullundertøy.

Vi gir gode tips til funksjoner og egenskaper hos mellomplagg av forskjellig materiale, i en omfattende test av plagg til mellomlaget for både dame og herre.

Har du prøvd klær med varmeelement enda? Vi tester varmesåler, varmevester og varmejakker.

Jaktlue er kanskje jegerens viktigste jaktbekledning, da varmetapet er som kjent størst på hodet. Et par gode jakthansker sikrer et bedre grep om våpenet i kulda.