Første bud er å være god på slakting. Her finner du også gode tips til tørking og konservering, før du kan lære å lage de beste viltrettene på våre temasider om matlaging.
Viltkjøtt
Viltkjøtt er verdens beste råvare, og JEGER lærer deg å utnytte denne fantastiske ressursen.
Jegermat
Vin til viltmiddagen
Du kan alt om sikre skudd, godt og dårlig jaktvær og hva som skal til...
Viltkjøtt
Slik blir du burger-konge
Hvis du lager burgere og pølser av de småsuspekte slintrene som du vurderer om heller...
Jegermat
Slik lager du velsmakende spekepølser
Med moderne verktøy kan du enkelt og trygt lage dine egne spekepølser etter gamle metoder....
Speking av hjortelår
Sjøl i disse me too-tider er det anledning til å kose seg med fremmede lår,...
Jegermat
Slik tørker du din egen turmat
Tørket viltkjøtt er perfekt turmat, næringsrikt og lett å bære med seg. Her får du...
Viltkjøtt
Slik mørner du viltkjøttet
Mange jegere er forsiktige med å la viltkjøtt mørne. De stykker opp slaktet heller for...
Smart slakting av mindre hjortevilt
Her får du tips til hvordan du enklest og mest hygienisk slakter et lite hjortevilt,...
Viltkjøtt
Slik røyker og graver du kjøtt
Røyka og grava kjøtt setter en ekstra piff på måltidet, enten det er forrett til...
Viltkjøtt
Slik lykkes du med vilt på grillen
Sommertid er grilltid, men mange jegere opplever at viltkjøttet ikke gjør like stor suksess som...