Det er lite som slår en god viltmiddag, og vår kokk gir deg sine beste anbefalinger på veien, som hvordan du griller viltkjøttet best, hvordan du lager egne spekepølser, og hvordan du tilbereder rådyrkjøtt er noe av det du finner her.
Matlaging
Viltkjøtt
Slik blir du burger-konge
Hvis du lager burgere og pølser av de småsuspekte slintrene som du vurderer om heller burde gå i bikkja eller...
Viltkjøtt
Slik lykkes du med vilt på grillen
Sommertid er grilltid, men mange jegere opplever at viltkjøttet ikke gjør like stor suksess som en feit gris. Mesterkokk Ole...
Viltkjøtt
Slik tilbereder du rådyrkjøtt
Det unike rådyrkjøttet med mye særpreg, er helt annerledes enn noe annet kjøtt fra hjortedyr. Den milde og fine viltsmaken...
Oppskrift
LETTRØKT GÅSEBRYST
Gåsekjøtt kan være noe tøft i kjøttet. God mørning og riktig transjering er derfor ytterst viktig. Men smaken er aldeles...
VILLSVINSNITSEL
Min største opplevelse med villsvinkjøtt har vært med spekeskinke. Men kjøttet er meget anvendelig og kan brukes som annet svinekjøtt,...
Oppskrift
CARPACCIO AV BJØRN
Bjørnekjøtt er en kuriositet. Derfor synes jeg at det med fordel kan serveres autentisk og rått!
Oppskrift
ELGBURGER
Flere viltoppskrifter får du i Jeger-kokk Charlotte Mohn Gaustads bok, utgitt på Cappelen Damm forlag.
Oppskrift
BRESERT NAKKE
Flere viltoppskrifter får du i Jeger-kokk Charlotte Mohn Gaustads bok, utgitt på Cappelen Damm forlag.