Slik tilbereder du rådyrkjøtt

Rådyrkjøtt har et annerledes særpreg enn annet hjortevilt. Den søtlige, milde viltsmaken er en god start enten du skal lage rådyrstek eller rådyrsadel.

Sist oppdatert: 11. april 2025 kl 07.00
Rådyr, viltkjøtt, rådyrjakt, rådyrstek, rådyrsteik, rådyrsadel
Dager som dette: Får du en slik dag litt før jul, har du gode julemåltider i vente, enten du vil lage rådyrsadel eller rådyrstek.
Lesetid: 5 minutter

De siste årene er det innrapportert godt over 30.000 felte rådyr hvert år, noe som gir mye fin mat og lekre måltider, enten du foretrekker rådyrstek eller rådyrsadel.

Likevel er det vanskelig – for ikke å si umulig – å få kjøpt rådyrkjøtt i butikken. Det aller meste havner i private frysebokser.

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 9 utgaver av magasinet Jeger
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen