Fjellets mest eksklusive råvare akkompagneres her med fyldig rypesaus, smørdampet rosenkål, høstens selvplukkede kantareller og timianstekte poteter. En relativt enkel, men smakfull rypegryte som virkelig falt i smak her i huset.
Rypegryte for fuglejegeren
En enkel rypegryte som lar rypa sitt mørke kjøtt og sin kraftige og særegne viltsmak komme til sin rett.

Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 9 ganger per år. På jeger.no finner du tusenvis av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og jaktnyheter.
måned
måned
måned
Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.
*Forutsetter 3 eller 12 md bindingstid, si opp når du vil med tilgang ut bindingstiden. Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden, dersom du ikke sier opp.
Abonnementet inkluderer også 500 øvingsoppgaver og tentamen til Jegerprøven. Med Jeger holder du deg oppdatert.
Har du spørsmål?