Rosastekt indrefilet av reinsdyr med blåbærsaus

Indrefilet av reinsdyr er en eksklusiv råvare for spesielle anledninger. Kjøttet er veldig godt, samtidig som det er enkelt å tilberede. Server gjerne viltkjøttet med sprøstekt sopp- og løk, delikate hasselbackpoteter, blåbærsaus og en silkemyk sellerirotkrem. Rein smaksglede, med mørhetsgaranti.

Sist oppdatert: 29. mai 2025 kl 09.20
EKSKLUSIV RÅVARE: Indrefilet av reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur.  Med sin milde og karakteristiske viltsmak, smelter kjøttet på tunga. Stekes forsiktig og nytes med godt tilbehør. 
EKSKLUSIV RÅVARE: Indrefilet av reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur.  Med sin milde og karakteristiske viltsmak, smelter kjøttet på tunga. Stekes forsiktig og nytes med godt tilbehør. 
Lesetid: 3 minutter

Indrefilet av rein

Til 2 personer
Beregn 125 - 150 g per person

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 9 utgaver av magasinet Jeger
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 
Joar Søhoel er villmarkskokk med base i Sogn. Foto: Terje Høihjelle
Viltkjøtt på bålet

Bålmat for villmarks-kokker

Prima elg: Gladkokkens oppskrift på elg vil garantert smake. Foto: Gladkokken
Oppskrift på elg

Elg á la Gladkokken

Smokepins flis-pinner til røyking av bacon, fisk og vilt.
Røykeboks eller røykepose?

Test av Smokepins til røyking

Tilgjengelig: Den prisvinnende kokken Astrid Regine Nässlander mener man bør spise hele dyret man feller. Elgbestanden i Steigen har vokst de siste årene, og dermed er kjøttet bærekraftig. Nå vil hun gjøre elgkjøtt mer tilgjengelig lokalt. Foto: Karoline O.A. Pettersen
Kokkeprofil Astrid Regine Nässlander:

Jakten på bærekraftig viltkjøtt

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen