Hjortenakke sous vide med kryddersjy

Hjortenakken kan være seig, og er en stykningsdel som ofte havner i kjøttkverna. Med lang nok varmebehandling kan vi garantere at du blir overrasket over hvor velsmakende og mør hjortenakken kan bli. 

Sist oppdatert: 5. september 2025 kl 13.55
HJORTENAKKE: Laget med sous vide-metoden, servert med skogsopp, sjalottkrem og elegante Anna-poteter.  
HJORTENAKKE: Laget med sous vide-metoden, servert med skogsopp, sjalottkrem og elegante Anna-poteter.  
Lesetid: 2 minutter

Hjortenakke sous vide

Til 4 personer

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 9 utgaver av magasinet Jeger
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på jeger.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen