Elg á la Gladkokken

Det er lite som slår et godt måltid av elg. Nå kan du glimte til i jula med tips fra Gladkokken slik at du lykkes med elgmiddagen.

Sist oppdatert: 26. desember 2023 kl 10.00
Prima elg: Gladkokkens oppskrift på elg vil garantert smake. Foto: Gladkokken
Prima elg: Gladkokkens oppskrift på elg vil garantert smake. Foto: Gladkokken
Lesetid: 4 minutter

Gladkokken, kjent for å ta matlagingen med et smil, hjelper deg med å tilberede høstens elgkjøtt. Den tidligere deltageren i Masterchef er et kjent fjes for mange, og med sin egen nettside hjelper han tusenvis av nordmenn med matlagingen.

Vi jegere har brukt masse tid og energi på å høste fra overskuddet denne jakthøsten. Og om du har vært så heldig å felle elg, eller fått tak i elgkjøtt så er du på rett plass. Hva er vel bedre enn en å lage et måltid av en slik råvare i julen?

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 9 utgaver av magasinet Jeger
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 
Joar Søhoel er villmarkskokk med base i Sogn. Foto: Terje Høihjelle
Viltkjøtt på bålet

Bålmat for villmarks-kokker

Smokepins flis-pinner til røyking av bacon, fisk og vilt.
Røykeboks eller røykepose?

Test av Smokepins til røyking

Tilgjengelig: Den prisvinnende kokken Astrid Regine Nässlander mener man bør spise hele dyret man feller. Elgbestanden i Steigen har vokst de siste årene, og dermed er kjøttet bærekraftig. Nå vil hun gjøre elgkjøtt mer tilgjengelig lokalt. Foto: Karoline O.A. Pettersen
Kokkeprofil Astrid Regine Nässlander:

Jakten på bærekraftig viltkjøtt

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen