Test av Smokepins til røyking

Smokepins er hule trestikker av presset flis som gir røyk til konservering av fisk og vilt. Du kan røyke maten i alt fra pappesker og poser til røykebokser og røykeskap. Vi tester om røykingen blir bra.

Sist oppdatert: 15. desember 2023 kl 10.50
Smokepins flis-pinner til røyking av bacon, fisk og vilt.
Godt resultat: Både kjøtt og fisk får helt ålreite resultater med Smokepins, men det går med noen stikker hvis du ønsker kraftig røyksmak.
Smokepins 24 custom

Produkt: Hule trestikker av sammenpresset flis 

I esken: 24 stk av fire valgfrie treslag (bøk, or, kirsebær, hickory,  eple/bøk, eik). Fås også i 12- eller 27-pk med kun bøk.

Tilbehør: Røykestativ i tre, krok-oppheng, fluepose og bio-poser

Produsent: Smokepins, www.smokepins.no

Pris: 475,-

Røyking har i århundrer vært brukt for å konservere mat. Røyk fra ulike treslag gir en karakteristisk smak som mange liker. Mange ulike metoder har vært benyttet, alt fra å henge mat i lavvo-taket over bålrøyken, via varmrøyking i flisbokser som Abu-røyken til moderne røykgeneratorer.

Smokepins er like enkel som den er genial: De tørre trestikkene består av flis som er presset hardt sammen. Du kan velge mellom flere typer treslag som bøk, or, kirsebær, hickory og eik. 

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

OrdinærUnder 28 år
Digital tilgang
79 kr/md i 12 md*
139 kr/md - ingen bindingstid
Med magasin
99 kr/md i 12 md*
+ 6 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden.

Alle abonnement fornyes automatisk. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen