Tørk din egen turmat, lag biffen deilig mør og hvordan du røyker og graver kjøttet selv er noe av det du kan lese om her.
Tørking og konservering
Jegermat
Slik lager du velsmakende spekepølser
Med moderne verktøy kan du enkelt og trygt lage dine egne spekepølser etter gamle metoder....
Speking av hjortelår
Sjøl i disse me too-tider er det anledning til å kose seg med fremmede lår,...
Jegermat
Slik tørker du din egen turmat
Tørket viltkjøtt er perfekt turmat, næringsrikt og lett å bære med seg. Her får du...
Viltkjøtt
Slik røyker og graver du kjøtt
Røyka og grava kjøtt setter en ekstra piff på måltidet, enten det er forrett til...
Viltkjøtt
Slik mørner du viltkjøttet
Liker du hjortekjøtt med moden viltsmak? Eller vil du helst ha elgen så nøytral som...