Flere viltoppskrifter får du i Jeger-kokk Charlotte Mohn Gaustads bok, utgitt på Cappelen Damm forlag. Fotograf Mona Nordøy
INGREDIENSER
Ca 300 g frossent bjørnekjøtt
2 ts einebær
4 ss olje
Granskudd
Flaksalt og nykvernet pepper
Skjær halvfrossent kjøtt i tynne skiver, og legg utover et fat eller tallerkener.
Einebær og olje knuses sammen og pensles på kjøttet.
Dryss over granskudd, salt og pepper.
TIPS!
Carpaccio kan lages av nesten alt viltkjøtt. Varier tilbehøret med skogsbær, ruccolasalat og tynne skiver av reddik. Husk hvitvin og ikke rødvin til rått kjøtt!.
Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 11 ganger per år. På jeger.no finner du tusenvis av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og jaktnyheter.
Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Jeger,
Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og UTE sine nettsider, app og e-magasin.