Det er klart for å gi din stemme til ditt favorittbilde i runde fem av JEGERs fotokonkurranse.

Under kan du se et album på denne rundens bilder, og du stemmer enkelt og greit med å klikke på det bildet du mener fortjener førsteplass. 

Avstemmingen pågår til og med 7. august 2023. Etter dette blir ikke stemmer tatt med i opptellingen.

Har du lyst til å delta? Det er enkelt å bli med i konkurransen. Under bildene kan du lese om hvordan du deltar i neste runde av JEGERs fotokonkurranse 2023.

Menneskets beste venn

Samspillet mellom hund og jeger er noe mange jegere verdsetter høyt, og det er liten tvil om at dette også er tilfelle i vinnerbildet i runde fire. Men bildet har noe ekstra, som du kanskje fanget opp om du har falkeblikk.

Det er nemlig en grunn til at både hund og jeger er ekstra glade og fornøyde- for bak jegeren i bildet ligger fangsten i elva, som venter på å bli dratt i land. En ekstra detalj i bildet som er lett å overse med første øyekast.

– Ero fikk los rett etter slipp, elgen kom i full fart mot oss og vi ble nok like sjokkerte begge to over å se hverandre. Jeg plasserte et skudd og den datt i elva, helt på vippepunktet ved et fossefall, så det ble et par hektiske minutter der før vi fikk Ero ut fra elva og trygt i bånd, forteller rundevinner Guro.

Hun stikker dermed av med førstepremien denne runden, og kan glede seg over et års abonnement på JEGER, i tillegg til en JEGER-caps i posten.

Dette kan du vinne

Vil du delta i runde seks av fotokonkurransen? I hver utgave kårer vi tre månedsvinnere! 

Alle tre vinnere går som vanlig videre til årsfinalen, der JEGERs fotojury kårer vinneren av en Zeiss Conquest HD 10 x 42 fra Carl Zeiss AS, til en verdi kr 12.300. I årsfinalen deler fotojuryen også ut flere premier i form av abonnement og annet fra JEGER / Fri Flyt.

Regler for å delta

Bildene skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning.

Send ditt bidrag som Facebook-melding til JEGER eller til JEGER på epost. Kun ett bilde per innsender kan delta i hver runde.

Frist for innsending til det som blir runde seks, er 7. august. Innsendte bilder kommer på trykk i JEGER og legges ut til avstemning på JEGER.no.