Det er enkelt å stemme i JEGERs fotokonkurranse: Under kan du se et album på 29 bilder, og du krysser av ved det bildet som du mener skal få førstepremien.

Stor test av rifleammunisjon: 20 patroner til storviltjakt

Annonse

Avstemmingen pågår til og med onsdag 13. oktober. Etter dette blir ikke stemmer tatt med i opptellingen.

Har du lyst til å delta sjøl? Under bildene kan du lese mer om 10. runde i JEGERs fotokonkurranse.

Slik blir du med i neste runde

Har du et fint jaktbilde og vil bli med i runde 10 av JEGERs fotokonkurranse? I ti utgaver i 2021 kårer vi tre månedsvinnere. 1. premie går til det bildet som «folkejuryen» gir flest stemmer, og er ett års abonnement inkl. caps. 2. premie kåres av JEGERs fotojury, og er et miragebånd fra A-tec. 3. premie er et Neverlost førstehjelpsett fra Norma.

Alle premievinnere går videre til årsfinalen, der 1. premie er ei Bergara B14 Sporter-rifle fra Norma (verdi kr 11.500) i valgfritt kal. 6,5/ .308/ 30-06. 2. og 3. premie er abonnement og bøker fra JEGER/ Fri Flyt.

Slik blir du med: Bildene skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning. Alle som skal delta, må like og følge JEGERs Facebook-side. Send ditt bidrag som Facebook-melding til JEGER eller til JEGER på epost (gir best bildekvalitet). Kun ett bilde pr. innsender kan delta i hver runde.

Frist for innsending til 10. utgavekonkurranse er onsdag 13. oktober. Innsendte bilder legges ut til avstemming ca. 4. november.