Vi har primært brukt røykhuset med Holmsmokers egen røykgenerator. Du kan også bruke det med andre røykgeneratorer, men vær oppmerksom på at det vil kunne kreve litt hjemmesnekring
Huset har en kurant (dog ikke stor) størrelse med utvendige mål på 81 cm høyde, bredde 44 cm og dybde på 39 cm. Huset egner seg ikke dersom du skal røyke hele store lår etc. Det fungerer derimot ypperlig til mindre stykker med kjøtt og fisk.
LES OGSÅ: Test av Holmsmoker røykovn

UT AV SKAPET: Til venstre ser du røykhullet som går inn i skapet. Det kan brukes med en skjøtemuffe på 125 mm(følger ikke med) og må nok tilpasses dersom du bruker skapet med andre røykgeneratorer enn Holmsmoker.
Varmeelementet gjør jobben
Røykhuset har innebygget termostat og varmeelemt. Elementet holder en temperatur mellom 38 og 135 grader som du kan stille inn manuelt via displayet. Du kan også sette på timer for hvor lang tid du ønsker med varme. Huset fungerer like bra til kaldrøyking som varmrøyking, men under varmrøykingen kan det være greit å sjekke temperatur litt jevnlig.
Det er bare å droppe å skru på varmeelementet dersom du skal kaldrøyke. På toppen finnes en lufteventil, men man kan også enkelt sette døra litt på gløtt dersom man trenger mer lufting. Med Holmsmoker har lufteventilen vært tilstrekkelig for vår del.
Dette er et enkelt, funksjonelt og komplett varmrøykeri til hobbybruk for de som ønsker «alt i ett» til en fornuftig pris.
TIPS OG RÅD: Tørking og konservering av viltkjøtt