Brynje Arctic Hat

Materiale: 80% merinoull, 20% polyamid, 100% syntetisk nettingfôr

Vekt: 70 gram 

Farge: Olivengrønn 

Størrelser: S og L

Pris: Kr 399,-.

Produsent: Brynje, tlf. 33 18 33 00, www.brynje.no

skala
6/6

Arctic-serien til Brynje er plagg basert på en tolags-konstruksjon. Det ytterste laget består av 80 prosent merinoull og 20 prosent polyamid, som er tilført for å bedre slitestyrken og sikre fukttransport.

Ytterstoffet er ganske tykt med 220 g/m2. På innsiden er det et 100 prosent syntetisk nettingfôr. Den løse konstruksjonen skal skape en meget bra varmeeffekt fordi nettingen binder mye luft.

Test: Brynje Arctic Tactical lue

Lua sitter meget godt på hodet. Den går tilstrekkelig langt ned til at ørene dekkes ordentlig, noe som er et meget viktig sjekkpunkt.

Brynjelue-Arctic-Hat-2
Brynjelue-Arctic-Hat-2

Enkelt og godt

Det er passe elastikk i stoffet. Kombinert med en myk materialoverflate og riktig størrelse, blir dermed lua svært komfortabel i bruk. Tykkelsen på det ytre laget betyr at den varmer godt og ullkvaliteten synes meget bra. Det er heller ikke noe stikkende kløe å spore her. 

Test: Jaktlue fra Polarull - god som gull!

Luas enkle utforming, samt det at den sitter ganske tett på, gjør også at den egner seg meget godt under hetta når det er blåst og uvær.

Det er ikke mye å pirke på her i gården. Lua vinner på sin enkle fremtoning, og det faktum at konstruksjonen er smart og gjennomtenkt. Brynje Arctic Hat er et meget godt valg til jaktturer, eller andre friluftsaktiviteter, i den kalde årstid.

VURDERING
Terningkast
PLUSS

Svært anvendelig

Komfortabel

Funker fint med hette

MINUS

Ikke noe spesielt