JEGER arrangerer fotokonkurranse med kåring av månedsvinner i hver utgave framover i 2021. På slutten av året er alle premierte fra hver måned med i årsfinalen, der hovedpremie er en Bergara B14 Sporter.

I hver utgave kårer vi tre månedsvinnere. 1.premie går til det bildet som «folkejuryen» gir flest likes på JEGERs Facebook-side, og er ett års JEGER-abonnement inkl. caps eller kniv. 2.premie kåres av JEGERs fotojury, og er ei Fenix-lykt fra Teno Astro eller et miragebånd fra A-tec. 3.premie er et Neverlost førstehjelpsett fra Norma.

Annonse

Alle premievinnere går videre til årsfinalen, der 1.premie er ei Bergara B14 Sporter-rifle (verdi kr 11.500, i valgfritt kal. 6,5/ .308/ 30-06) fra Norma. 2. og 3.premie er abonnement og bøker fra JEGER/ Fri Flyt.

Slik blir du med

Bildene skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning. Alle som skal delta, må like og følge JEGERs Facebook-side. Send ditt bidrag som Facebook-melding til JEGER eller til JEGER på epost (gir best bildekvalitet). Kun ett bilde pr. innsender kan delta i hver runde.

Frist for innsending til 3. utgavekonkurranse er tirsdag 13. april. Bilder legges ut til avstemming på Facebook ca. 1. april.

Nå er JEGERs «folkejury» for øvrig igang med å stemme over hvem som skal vinne runde 3 i utgavekonkurransen. Se bildene på Facebook og bidra med din stemme.