Det er lett å avgi stemme i fotokonkurransen til JEGER: Under finner du ei liste med 32 bilder, og du krysser av ved det bildet som du mener skal få førstepremien.

Avstemminga pågår til og med tirsdag 16. november. Stemmer avgitt etter dette blir ikke tatt med i opptellinga.

Annonse

Merk for øvrig også at dette er siste omgang med avstemming og kåring av rundevinner, slik at det ikke lenger er mulig å sende inn bilder i årets konkurranse. 

På jakt etter godt jegerutstyr? Se aktuelle tester i JEGER

Siste sjanse for kvalifisering

Gjennom årets utgaver av JEGER har vi kåret tre vinnere i hver kvalifiseringsrunde. Også i denne runden går 1. premie til det bildet som «folkejuryen» gir flest stemmer, og der er premien et årsabonnement på JEGER inkl. caps.

2. premie kåres av JEGERs fotojury, og er A-tecs miragebånd som demper varmeflimmer fra lyddemperen. 3. premie er et Neverlost førstehjelpsett fra Norma, som med sine signalfarger er lett å finne når du trenger det mest.

Straks klart for finale

Alle premievinnere i kvalifiseringsrundene går videre til årsfinalen. Der kårer JEGERs fotojury vinneren av 1. premien, som er ei Bergara B14 Sporter-rifle (verdi kr 11.500) i valgfritt kal. 6,5/ .308/ 30-06 levert av Norma AS.

2. og 3. premie i årsfinalen er abonnement og bøker fra JEGER/ Fri Flyt, og kåres av folkejuryen. Finalekandidatene kommer på trykk i neste utgave av JEGER, som er i salg i midten av desember. Da er det umiddelbart klart for finaleavstemming!

Dette er altså siste omgang med avstemming og kåring av rundevinner, slik at det ikke lenger er mulig å sende inn bilder i årets konkurranse.

Mer JEGER-lesing

Skogsfugljakt: Tips til jakt etter lauvfall

Rypejakt: Når regnet berger jakta for fuglehunden

Elg, rådyr eller hjort? Postjegerens beste triks

Termisk kikkert: Supert fra Steiner

Breddetest av kikkertsikter: Gode sikter til under 10.000

Altfor mye kjøttdeig etter jakta? Slik blir du burgerkongen av viltkjøtt