Det er enkelt å avgi stemme i konkurransen: Skriv inn din egen mailadresse øverst, klikk på bildet du vil stemme på før du bekrefter stemmen med å klikke på send inn. Du kan gi en stemme i hver runde. Scroll deg igjennom denne rundens bilder og velg din favoritt.

Det vil være mulig å avgi stemmer til og med fredag 7. april. Etter denne fristen vil det ikke være mulig å stemme i denne runden.

Slik blir du med i fotokonkurransen

Har du lyst til å bli med i runde 2 av JEGERs fotokonkurranse? I hver utgave resten av året kårer vi tre månedsvinnere. 1.premie bestemmer «folkejuryen», og går til det bildet med flest stemmer, og er ett års abonnement inkl. JEGER-caps. 2. premie kåres av JEGERs fotojury, og er ei Fenix-lykt fra Teno Astro. 3. premie er et par Snowline PRO-brodder fra Hansi AS.

Alle premievinnere går videre til årsfinalen, der 1.premie er en Zeiss Conquest HD 10 x 42 fra Carl Zeiss AS, ti len verdi av kr 12.300. Ytterligere premier i årsfinalen er både abonnement og andre produkter fra JEGER/Fri Flyt.

Bildene skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning.

Du kan delta på følgende måter:

  1. Send ditt bidrag på Messenger til JEGER.

  2. Send bildet via mail til konkurranse@jeger.no

Du kan delta med ett bilde i hver runde.

Frist for innsending til 2. runde av fotokonkurransen er lørdag 8. april. Bildene legges ut til avstemming på Facebook ca. 27. april.