Stem og bli med i siste runde av fotokonkurransen

Finalen nærmer seg, finner du din favoritt blant dennes rundens bildebidrag? Det er også en viktig frist denne runden.

Sist oppdatert 2. november 2023 kl 17.30

Alle tre premierte bilder forrige runde har sikret seg billetter til den store finalen hvor vinneren av en Zeiss kikkert skal kåres, blant andre fine premier som skal deles ut.

Nå er det duket for ny avstemming, i det som er runde åtte av vår fotokonkurranse. Scroll deg nedover og ta en kikk på alle flotte bidrag denne runden.

Har du fått med deg at dette også er siste mulighet for å bli med i konkurransen i 2023?

Det er nemlig siste frist 15. november for å sende inn ditt bidrag. Ikke nøl, vi vil veldig gjerne se mange bilder i vårt siste magasin for året.

Med det sagt- klikk på ditt favorittbilde og send enkelt inn din stemme. Hver stemme teller, da det kan være lite som skiller førsteplassen fra resten. På forhånd ønsker vi å takke for at du er med og stemmer og ikke minst en ekstra takk til deg som sender inn jaktbilder.

Sjekk oppsummeringen av forrige runde og regler for deltakelse lengre ned i saken.

JEGERs fotokonkurranse, runde 8-2023

Seks småviltrifler til fuglejakt plassert mot en vegg
Les også

Dekningsjakt i Sulisfjellene

Folkejuryen var mest enige om at Tom-Roger Olsen hadde knipset det beste bildet i forrige runde.

Kan du fortelle litt om bildet?

– Bildet er tatt under en kald vinterjakt i Sulis- et steinkast unna svenskegrensen. Min bror, som for øvrig er en førsteklasses jeger som kun skyter på flukt, sjekker om det er noen streker med 4G å oppdrive. Hytta vår har ingen dekning, så Snapchat må sjekkes under jakta, forteller han.

Lasse Kjus og Frode Estil på toppjakt i forbindelse med TV-serien «Jakt: Lasse Kjus».
Les også

– Skiene får ofte gjennomgå da vinden blåser snøen vekk fra terrenget, hvor stein og is kommer frem. Ofte kan de stroppes på sekken mens man tar beina fatt på de høyeste toppene.  Etter en lang dag i snaufjellet er det godt å renne ned i skogen mot hytta, fyre i Jøtul’n og finne horisontalen på slagbenken, konstaterer vinneren av forrige runde.

annonse

Vi gratulerer med ett års abonnement på JEGER.

Resterende pallplasser, kåret av JEGERs fotojury, gikk til følgende:

2. plass: Helga-Mari Tessem med sitt flotte bilde av en felt rådyrbukk.
3. plass: Vi slår et slag for mer fokus på predatorjakt, spesielt når det er begrenset med tilgang på rypejakt i sørlige områder, men også på generell basis. Når Sindre Brenden lykkes med to rødrever, klarte ikke fotojuryen å dy seg.
3. plass: Vi slår et slag for mer fokus på predatorjakt, spesielt når det er begrenset med tilgang på rypejakt i sørlige områder, men også på generell basis. Når Sindre Brenden lykkes med to rødrever, klarte ikke fotojuryen å dy seg.

Alle tre rundepremieringer går videre til årsfinalen. Der kårer JEGERs fotojury vinneren av en Zeiss Conquest HD 10 x 42 fra Carl Zeiss AS (verdi kr 12.300). I årsfinalen deler JEGERs fotojury også ut flere premier i form av abonnement mm. fra JEGER / Fri Flyt.

ELGJAKT: – Jeg har aldri hatt så høy puls før

Slik blir du med i siste runde

Tenk på bildekomposisjon, og unngå mest mulig “støy” i bildet. Tenk originalitet, og utforsk ulike vinkler. Alt dette er med på å kunne skille seg ut i mengden. Og husk; selv om du har deltatt tidligere, kan du delta på nytt i en ny runde med et nytt bilde.

Våre enkle regler for å delta

Bildet skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning, og du kan sende inn ett bilde per runde.

Velg en av følgende to måter å sende inn bildet på:

  1. Send inn bildet på Messenger til JEGER.

  2. Send bildet på mail til konkurranse@jeger.no. Dette sørger for best kvalitet.

Merk bildet med “fotokonkurranse” som emneord, og gjerne legg til en liten kommentar fra situasjonen der bildet ble tatt, før du trykker send. Alle bildene som sendes inn kommer på trykk i vårt fysiske magasin.

annonse

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Journalist: Atle Grønning
Annonser: Kjetil Sagen | Daglig leder: Anne Julie Saue