Fotokonkurransen fortsetter, og vi er nå kommet til avstemmingen i den sjette runden. Som i de andre rundene er det "folkejuryen" som bestemmer hvem som stikker av med rundeseieren. Scroller du litt videre nedover vil du se et album av denne rundens bilder, og avstemmingen er enkel og grei.

Siste mulighet til å stemme denne runden er innen søndag 3. september 2023. Etter dette blir ikke stemmer tatt med i opptellingen.

Sjekk oppsummeringen av forrige runde og hvordan du deltar under bildebidragene.

Om du er som de fleste jegere, har du sannsynligvis foreviget et jaktminne en eller annen gang- og kanskje mange ganger også. Da oppfordrer vi deg til å bidra med ett av dine beste, som du får på trykk i magasinet, i tillegg til at du kan vinne flotte premier!

Det er lett å bli med, og uavhengig av om bildet blir premiert eller ikke får du bildet ditt på trykk. Her er det ingen grunn til å spare på kruttet.

Slik deltar du:

  1. Send inn bildet på messenger til JEGER.

  2. Send bildet på mail til konkurranse@jeger.no. Dette sørger for best bildekvalitet. Merk bildet med “fotokonkurranse”.

Konkurransereglene for å delta er enkle; bildet skal være relatert til jaktutøvelse i henhold til norsk viltlovgivning, og du kan bidra med ett bilde i hver runde. Har du vært med i tidligere runder, kan du altså delta på nytt med ett nytt nå.

Frist for å sende inn til syvende runde av fotokonkurransen er søndag 3. september.

GUIDE: Slik tar du bedre jaktbilder

Jakthund med gryende jaktiver

Vinner i runde seks ble en fotogen, firbeint jaktkompis. Selv om ikke jaktlysten til den firbeinte har tatt helt av er håpet at det kan løsne denne høsten.

– På bildet ser vi Mille, eller Beaglebassetfauve- som hun heter på instagram. Når bildet ble tatt var Mille rett rundt to år og ikke så ivrig på hjorten som jeg håpet på. Så jeg satser på at det løsner til hjortejakta starter i år, forteller Olsen.

Hvordan føles det med en rundeseier i fotokonkurransen?

 – Det er veldig gøy at mange har stemt frem Mille, så det spørs om ikke det blir en ekstra godbit eller to nå, avslutter en fornøyd hundeeier.

Premie i form av ett års abonnement på JEGER inkludert en JEGER-caps kommer, som vi håper faller i smak.