Hunter Elite

Mål: 11,6x5,6x3,3 cm/ 253 g

Batteri: 1700 mAh Li-poly/ 7,4 V/ 12,58 Wh/ 12 timer variert bruk

Utgangseffekt: 1 eller 5 W.

Funksjoner: Digital kryptering (65 536 varianter), 4000 kanaler (analoge/ digitale jaktkanaler i Norge og Sverige forhåndsprogrammert). Skanning på analoge og digitale kanaler (kan kombineres).

Tilbehør: Belteklips, norsk og svensk kortantenne, lader og batteri i esken. Øremusling, skogsantenne og ekstra batteri selges som tilbehør.

Vanntett: IP54

Garanti: 2 år

Pris: 3199,-

Leverandør: XXL, www.xxl.no

skala
6/6

Hunter Elite har en fornuftig menystyring og fargeskjerm. Piltastene opp og ned går dog motsatt vei av hva som er logisk når man skal taste sideveis.

Egen knapp velger enkelt mellom analoge/ digitale kanalgrupper, med kanalvelger + volum på toppen. Tastelås og støysperre som sideknapper. Støysperre har ingen funksjon digitalt, så knappen bør kunne brukertilpasses f.eks til skanning. 

Det er i praktisk bruk at Hunter imponerer: I rekkeviddetesten holdt den stand på 12 km. Da den ble lagt på bordet for å teste de andre – og disse ikke oppnådde kontakt – fikk Hunter likevel kontakt.

Også batteriet varer lengst: Etter fullført rekkeviddetest, gjorde batterispar-funksjonen at den holdt stand i nær 30 timer!

Hunter Elite ble best i test i vår digitale test, men gjorde det ikke like godt i analog modus. Vurderingen av Hunter Elite i analog modus kan du finne her.

VURDERING
Terningkast
PLUSS
Rekkevidde Batteri Pris
MINUS
Ikke i tet analogt