Vi i JEGER legger vår flid i å teste forskjellig utstyr for jegere. Målsettingen vår er å guide til jaktutstyr som gjør det best i test, for å gi deg bedre utbytte av jaktinteressen. 

Denne måneden har vi testet ferdig en rekke spennende produkter.

Annonse

Hundesele: KK-import har overtatt produksjonen av produkter fra Gaupa. Vi tester om Gaupa sporingssele holder mål.

Lading av viltkamera: Med et solcellepanel kan du forlenge driftstiden på viltkameraet ditt nærmest i det uendelige, i alle fall forutsatt at du lærer deg å sette det opp riktig. Sjekk Brecoms solcellepanel.

Vakumpakker: Denne solide maskinen fra Status Innovation passer bra for jaktlag eller ivrige jegere som trenger store vakuumposer. Status Provac 360 har noen smarte funksjoner som vi liker.

Sovepose: Kvinnelige gramjegere som vil holde varmen bør lese vår test av Sea to Summits Flame FM III, en dunsovepose på beskjedne 745 gram som likevel skal takle -4 grader på T-comfortskalaen.

Bærbar strømstasjon: Begrepet «bærbar strøm» får en litt annen betydning med Ecoflow River 600 Max, som både er et bærbart batteri og 220 volts omformer/inverter. Og skulle du glemme å lade den hjemme, kan den lades både via solcelle og sigarettenner i bilen.

Håndkikkert: Sightmarks Solitude 8x32 er en håndholdt kikkert rundt halvkiloen. Prisen tatt i betraktning leverer den godt, og kan anbefales for deg som leter etter en kikkert i mellomsjiktet.

Jaktdress: Hvor hardt kan man egentlig teste en jaktdress før det heller må kalles misbruk? Vår testekspert gjorde i alle fall sitt for å se om Härkilas jaktdress Mountain Hunter Pro holdt mål. Og resultatet må kunne kalles rimelig imponerende. 

Kronografer: Driver du med hjemmelading? Vi har testet tre kronografer på markedet som ikke er avhengige av overskyet vær for at du skal kunne måle hastigheten på kulene dine.