Så lett lager du ditt eget jakttrofé

Uansett om bukken du feller har et stort eller lite gevir, imponerende og vakkert eller litt rart, er det et unikt og artig minne å ta vare på. Det er ikke vanskeligere enn at du fint klarer det selv.

Sist oppdatert: 10. april 2025 kl 16.00
Lesetid: 6 minutter

Midt i en travel jakthøst hvor ønsket uansett kun er å få mer tid til jakt, har i alle fall mine bukkehoder lett for å havne i fryseboksen, i påvente av bedre tid(er).

Her får du en guide til hvordan du koker og behandler skaller og gevir.

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 9 utgaver av magasinet Jeger
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

DØNNAMANNEN: Kommunens karakteristiske og høyeste fjell med sine 856 moh.
Rådyrjakt på Dønna

Jakt i havgapet

URBAN JAKT: Det går an å jakte i nærheten av urbane strøk, men det medfører andre utfordringer enn når du jakter i "skauen".
Tett på tettbebyggelsen

Jakt i rådyr-paradis

MARKERER REVIR: Rådyrbukken gnir hode mot bjørkestammen og avsetter lukt. Dette er hans revir!
Rådyrjakt

ENHJØRNINGEN

LYKKELIG JEGER: To rådyrkje skutt med kort mellomrom ga dagens dobbel!
Rådyrjakt

Dagens dobbel

Rådyrjakt i Vestfold

Rådyrgeita som fikk vaska seg

Skjøt monsterbukk på Vega

Skjøt monsterbukk på Vega

 

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen