Ønsker å finne ambassadører og ansikt utad for fremtidige jaktfilmer

Et par fremtidige ansikt utad for jaktfilmer og messer som kan være gode ambassadører for Aimpoint er det de ønsker å få ut av prosjektet, men det er også en mulighet til å gi noe helt spesielt til sine forbrukere.

Sist oppdatert: 6. juni 2023 kl 11.13
Alexander Nordin og hans kollegaer og samarbeidspartnere lover et eksklusivt, lærerikt og spennende program med flotte premier til deltakerne i Aimpoint Shooting Academy. Foto: Ola Damberg, Aimpoint
Alexander Nordin og hans kollegaer og samarbeidspartnere lover et eksklusivt, lærerikt og spennende program med flotte premier til deltakerne i Aimpoint Shooting Academy. Foto: Ola Damberg, Aimpoint
Lesetid: 3 minutter

Alexander Nordin og hans kollegaer håper at mange jegere fra land og strand ønsker å søke om å få delta på denne eventen, som til nå har drøyt 6000 søkere, men kun 178 nordmenn i skrivende stund. 

- For fem-seks år siden så var vi med på å arrangere Wild Boar Fever Academy som var en tilsvarende konkurranse, men denne gangen vil vi selv arrangere den, sier Alexander Nordin som har tittelen Director Commercial Sales ved Aimpoint AB.

-Vi har rett og slett ikke mulighet til å arrangere kurs og jakter for forbrukerne i det daglige, så dette blir en unik mulighet for de utvalgte, fortsetter han.

LES OGSÅ: Finnes det gode kikkertsikter til under 10.000 kroner?

Søknadsperioden utløper 15. juni og man søker ved å fylle ut et skjema på aimpoint sine nettsider. Etter det kommer en komité til å trekke ut 20 personer som vil bli flydd til Kastrup og derifra går turen til Aimpoints hovedkvarter i Malmö for et tettpakket program bestående av litt informasjon fra arrangørene, gun-fitting, teoriprøve og en videoseanse foran en green screen hvor man på engelsk blir utfordret til å si noe om hvorfor man brenner for jakten og hvorfor akkurat akkurat du er den rette kandidaten for å representere Aimpoint i fremtiden.

På dag to går turen til Spillepengen skytebane- som i følge Alexander er Sveriges fineste haglebane, før man på dag tre får konkurrert litt med hagle og rifle på Hässelholms skytebane med både presisjonsskyting og hurtige skudd på bevegelige mål. Det vil også bli gjennomført en teoriprøve. 

Partnere i prosjektet er Sako, Beretta, Härkila og Peltor, og det er disse som leverer topp utstyr til kandidatene. Blant annet så er det den splitter nye Sako 100 som er riflen som kandidatene får benytte under eventet. Alle 20 kandidatene vil få en gravert Aimpoint Acro C-2, en Härkila jaktjakke, peltor hørselvern og en «goodie bag», mens en jury kommer til å plukke ut to vinnere som får hver sin Sako rifle og ammunisjon til odel og eie, og en plass på en meget eksklusiv jakt under høsten 2023 bestående av en dag med hagle og to dager med rifle i et viltrikt område.

Trives du med å være bak børsa og foran kamera, og behersker engelsken greit så er kanskje dette noe for deg? Så da er det bare å gå inn på https://www.aimpoint.com/aimpoint-shooting-academy fylle ut det enkle skjemaet og si noe om hvorfor akkurat du bør få muligheten til å delta på årets shooting academy. Husk fristen som går ut 15. juni. 

Lykke til!

Publisert 6. juni 2023 kl 11.00
Sist oppdatert 6. juni 2023 kl 11.13
annonse
Relaterte artikler
annonse

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen