Fra 1. juli har Fri Flyt overtatt rettighetene til papirmagasinet JEGER og jeger.no fra Aller Media. Dette inkluderer også abonnementsdatabasen.

For at du som abonnent skal få tilgang til vårt nye digitale produkt, må ditt abonnement og din epostadresse knyttes sammen. Send en epost til kundeservice@friflyt.no med navn og adresse, samt hvilken epost du ønsker å bruke. Når vi har fått registrert din epost-adresse i abonnementssystemet, kan ditt digitalt abonnement aktiveres. Hvis ditt abonnement allerede er knyttet til en epost-adresse, kan du velge "Registrer deg" når du åpner en pluss-artikkel. Følg deretter anvisningene videre og benytt samme epost for å lage ditt eget passord.

Annonse

Vi har allerede gjort det meste av årets utgaver digitalt tilgjengelige for deg. I løpet av de nærmeste par månedene skal vi ha 2019 og 2018-årgangen klar også, mens 2017 og 2016 følger i løpet av høsten. Da har du et digitalt, søkbart arkiv med hundrevis av reportasjer og tester tilgjengelig!

Er du i beit for lesestoff i mellomtida? Som JEGER-abonnent har du også gratis tilgang til alt spennende stoff hos utemagasinet.no, friflyt.no, norsk-klatring.no, terrengsykkel.no og landevei.no! Her kan du lese mer om salget av JEGER.

– Fri Flyt har vist veien til velfungerende publisering både på papir og nett. Det blir spennende å holde rattet når landets første rene jaktblad følger etter, skriver redaktør Åsgeir Størdal i sin leder om oppkjøpet av JEGER.

Første JEGER-utgave utgitt av Fri Flyt er på vei ut i postkassene nå, rykende fersk til bukkejakta! Med på kjøpet får du en flott slakteveileder som kan henges opp på veggen i koia eller slaktebua.