JEGER arrangerte Facebook-konkurranse i samarbeid med Norges Fjellstyresamband i forbindelse med at fjellstyrene la fram Ryperapporten med resultatene fra høstens skogsfugl- og rypetaksering i 2021.

Konkurransen pågikk fra 25. august til 9. september. Eneste krav for å delta, var å følge/ like Facebook-sidene til JEGER og Norges Fjellstyresamband, samt tagge en jaktkompis.

Annonse

Nå har vi trukket 14 premievinnere, men det er fortsatt noen av vinnerne vi ikke har fått tak i.

Siste nytt fra JEGER-Norge?

Gleder seg til å teste unghunden

Tom Arne Ruud fra Nes i Ådal er den som får gleden av å kose seg med ei ukes gratis jakt på et valgfritt fjellstyreterreng, innafor det som er tilgjengelig for ordinært salg på Inatur.no.

– Oioi, så morsomt, utbryter Tom Arne når vi får praia ham digitalt i en pause under rypejaktas åpningshelg for å informere om seieren i JEGERs rypekonkurranse.

– Virkelig supre nyheter: Det er moro å vinne noe sånt for en gangs skyld, humrer han.

Ny kunnskap om rypa

Ruud er på rypejakt ved Bogen i Hedalsfjella/ Vassfaret, der tåka ligger tjukk. Det er en liten strek i regninga for den rutinerte jegeren:

– Jeg har jakta i 23 år, både rype og elg. Men i høst er det første året jeg jakter med egen irsk setter. Derfor er jeg opptatt av å skape «den perfekte sjansen» for unghunden, forteller Tom Arne.

Det blir ingen ryper i sekken på jaktas første dag – men Tom Arne kan altså glede seg over ei ukes gratis jakt i et fjellstyreterreng, der det formodentlig blir rikelig anledning til å jage inn unghunden.

Flere premier

Men det er ikke bare Tom Arne som kan glede seg over premier i denne konkurransen. 2. premien går til Ola Huse (Kongsberg) som får en rikholdig JEGER-sekk med viltpose, fleecejakke og JEGER-kniv.

Begge 3.premiene fyker over fjellene til det nye storfylket Vestland. Erling Boge (Frekhaug, Nordhordland) og Marius Heggøy (Bergen) kan begge glede seg over hver sin viltpose og JEGER--kniven i oransje.

Trenger du ny jaktdress?

Vi sender også ut vår populære JEGER-caps i signalfarger til ti ekstra deltakere:

  • Thomas Dahl Våset (Steinkjer)

  • Vidar Rugsveen (Tessanden)

  • Rune Flatner (Sandefjord)

  • Ann Mari Østtorp (Snarøya)

  • Robin Kristiansen (Orkanger)

  • Lene Brentebråten (Hønefoss)

  • Kristian Svendsen (Fredrikstad)

  • Kari-Merethe Finøen (Nes i Ådal)

  • Arve Aasbjørg (Frosta)

  • Tor Ivar Sørensen (Oslo)

Gratulerer til alle vinnere! Vi har flere konkurranser på gang for høsten, så husk å følge JEGER på Facebook for å bli med!