Test av Magic Vac Jumbo 30 Evo Plus

Vakuumpakkere har på kort tid blitt fast utrustning for mange som driver med jakt.

Sist oppdatert: 1. april 2018 kl 12.00
LETTSTELT: Ståloverflate og uttakbart vakuumrom gjør at Jumbo 30 Evo Plus er lett å holde ren.
LETTSTELT: Ståloverflate og uttakbart vakuumrom gjør at Jumbo 30 Evo Plus er lett å holde ren.
Magic Vac Jumbo 30 Evo Plus

Chassi: Rustfritt stål

Motor: 130 W

Vakuum: -0,83 bar.

Pumpe: Dobbelt-virkende, kap: 28 l/min. 

Sveis: 34 cm enkel-list. 

Garanti: 10 år.

Pris: kr 4.990,-, inkl. posekutter og poser. 

Leverandør: KBK Jakt og Fritid (tlf. 95 89 93 62) www.jaktogfritid.no.

Matens holdbarhet vil normalt femdobles både i fersk og frossen tilstand. I tillegg brukes maskina til marinering og sous vide (enten du har sous vide-maskin eller bruker lavbudsjettløsninga med vannkjele og steketermometer i vannet). Sjøl har jeg hatt godt hell med salting av spekekjøtt, der du kan gå betraktelig ned på saltmengden og likevel oppnå jevnere salting enn med tradisjonelle metoder.

Jumbo 30 Evo Plus tilhører det mer robuste for hjemmebruk. Motoren har en kapasitet på 28/l min, og en syklus tar 50 sekunder. Ifølge produsenten er den konstruert for å takle 1 vakuumering hvert 2. minutt, men den har ikke fått pustebesvær fordi om det har gått raskere. Det finnes tilsvarende bordmodeller med høyere trykk, uten at det normalt vil være avgjørende.

Allerede abonnent?  

Hold deg oppdatert gjennom året, og få de beste jakttipsene før sesongen starter for fullt.

OrdinærUnder 28 år
Digital tilgang
79 kr/md i 12 md*
139 kr/md - ingen bindingstid
Med magasin
99 kr/md i 12 md*
+ 6 utgaver av magasinet Jeger

*Forutsetter 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden.

Alle abonnement fornyes automatisk. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen