/ Leder

Mat og hund - En viktig del av jakta

Det fascinerende med jakta, er bredden av hva den byr på. For meg er mat og hunder to hjørnesteiner, foruten sjølve jaktmodusen og naturopplevelsene. Mens jakthunden er vår beste turkompis, er mat og utnyttelsen av råvaren blitt et sentralt tema i dagens samfunn.

Sist oppdatert: 8. juli 2020 kl 12.08
Lesetid: 3 minutter

I denne utgaven av JEGER fokuserer vi litt ekstra på nettopp disse to aspektene, ved å dra i gang to nye serier. Hundene først:

Det ligger i bladets opprinnelige tittel at vi har ekstra fokus på jakthunden. Det var slik ulvens lillebror fikk innpass i leiren til våre forfedre, ved at den utfylte menneskets egenskaper og sanser. Med en luktesans, en utholdenhet og dels også en hørsel som vi bare kan drømme om, gjør den jakta vår enklere og mer effektiv.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Bladet JEGER er Norges største jaktblad og kommer ut 9 ganger per år. På jeger.no finner du tusenvis av jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og jaktnyheter.


Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Jeger,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og UTE sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
Billigst
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Jeger
Lavest månedspris
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Abonnementet inkluderer også 500 øvingsoppgaver og tentamen til Jegerprøven. Med Jeger holder du deg oppdatert.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse

Relaterte artikler

annonse

Jeger utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Atle Rønning
Annonser: Kjetil Sagen