Vakuumpakkere har blitt fast utrustning for mange som driver med jakt. Holdbarhet både i fersk og frosset tilstand vil ved vakuumering normalt økes med to til fem ganger. Dermed er det slutt på tørrfrosne steiker, harskt fett eller mat som lukter gammelt etter et opphold i fryseren. 

Moderne vakuumpakkere tilbyr imidlertid flere funksjoner enn bare å vakuumere og sveise en pose. Det gjelder også Magic Vac Perfetta. Foran på venstre side er det en port til en medfølgende gummislange. Ved å bruke vakuumbokser (tilleggsutstyr) kan du både enkelt lagre middagsrester, sterktluktende mat, salat og andre ømtålige varer under vakuum, eller bruke den integrerte marineringsfunksjonen: Mat satt under vakuum trekker nemlig raskere væske. Ved å kjøre en 12-minutters syklus der vakuumtrykket pulserer, trekker marinaden like mye inn som den ville gjort over natta i kjøleskapet. Kjekt hvis du skal marinere sommergrillen i full fart!