Har du god oversikt over ulike jaktformer? Kan du din artskunnskap? Vet du hva human og sikkert jakt betyr i praksis? 

Bryn deg på vår store sommerquiz og vær med i trekningen av fine premier!

Annonse

Snart drar jakta i gang for fullt, og først ut er gåsejakta. Deretter kommer spennende jaktformer som blant annet duejakt og jakt på råbukk rett rundt hjørnet. For ikke å snakke om villreinjakta!

Med andre ord; den norske jegerstanden praktiserer mange forskjellige jaktformer som alle krever sin kompetanse og sitt spesifikke jaktutstyr.

Ei heller fungerer alle hagler eller rifler like godt som allroundere. Mange jeger har forlengst begynt å bygge en spesialisert våpengarderobe. 

Vi i redaksjonen til JEGER ønsker å formidle mest mulig kunnskap slik at du kan ta gode valg for kjøp av utstyr og få nok kompetanse for å få mest mulig glede av ulike typer jakt. 

Derfor satser vi også tungt på jegerprøven. Visste du at våre abonnenter når som helst kan teste seg selv i vår jegerprøvetentamen? Her får du 50 rullerende spørsmål hver gang du starter oppgaven. Du består bare om du klarer 80 prosent rett eller mer. 

Slik er det forresten også i vår store sommerquiz. Er du klar for utfordringen?

3. premie

Tre stykker får hver sin JEGER-sekk!

2. premie

To heldige vinnere får hver sin viltpose og JEGER-kniven i orange, slik at du lett finner den igjen i felten.

1. premie

Førstepremien i den store sommerquizen er JEGER-sekken stappfull av godbiter! Oppi sekken finner du en viltpose, vår skarpe kniv i signalfarge og en praktisk fleecejakke (størrelse L til XXL)

Trøstepremier

I tillegg trekker vi 10 vinnere som får hver sin oransje sikkerhetscaps.

God sommer, og lykke til. 

Hilsen redaksjonen